Jesper Juul
© Fotograf: Inger Marie Grini

Jesper Juul

Omtale

Jesper Juul er forfatter og familieterapeut. Han er faglig ansvarlig for FamLab, en internasjonal organisasjon for kompetanseutvikling av familier. Han er også aktiv som underviser, skribent og familierådgiver i ni land. Juul har utgitt en rekke bøker om barn og barneoppdragelse, blant annet bestselgeren Ditt kompetente barn. Han er i tillegg rådgiver og har vært fast spaltist i A-magasinet. Juul har nå egen spalte i Dagbladets Magasinet.

http://www.famlab.no/

https://www.facebook.com/pages/Famlab/245790402050

http://www.jesperjuul.com/en/

http://www.familieverden.no/Pages/Jesper-Juul/

http://no.wikipedia.org/wiki/Jesper_Juul

http://zentv.tv/moment/12/show?page=77

Titler i salg

Listen er tom

Bibliografi

2013 - Empatiboken

2012 - Tenåringer i familien

2011 - Mann og pappa

2010 - Rom for familien

2010 - Bonusforeldre

2009 - Samtaler med foreldre