1328 fabelaktige fakta av James Harkin, John Lloyd og John Mitchinson (Ebok)
Ebok

1328 fabelaktige fakta (Ebok)

Forfatter:

, og

H.L.V. Siempre (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.83 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 1,342 QI FACTS TO LEAVE YOU FLABBERGASTED
Oversatt av: Siempre, H.L.V.
ISBN/EAN: 9788281694866
Kategori: Fritid og underholdning
Omtale 1328 fabelaktige fakta

Visste du at Saudi Arabia importerer kameler fra Australia? Eller at det på Spotify ligger 4 millioner sanger som ikke har blitt avspilt en eneste gang?

Ikke alle vet at Rod Stewart mistet jobben som tapetdesigner fordi han er fargeblind, eller at Putins bestefar jobbet som kokk for både Lenin og Stalin, og for Rasputin. Etter at George Bush Sr. kastet opp i fanget på Japans statsminister under en statsmiddag i 1992 har det japanske ordet for å spy vært bushusuru.

Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet har nok en gang samlet en mengde kuriøs (og som regel svært unyttig) kunnskap - til ellevill begeistring for lesere over hele verden. Som i sine tidligere bøker, redefinerer de begrepet allmennkunnskap og kaster nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom lange kvelder til alle tider.

Til toppen

Andre utgaver

1328 fabelaktige fakta
Bokmål Innbundet 2018
1328 fabelaktige fakta
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av James Harkin, John Lloyd og John Mitchinson:

Om forfatter
James Harkin er TV-programmet QIs (Quite Interesting) hovedresearcher, har en grad i matematikk og fysikk, en mørk fortid som regnskapsfører for en pubkjede, og bærer kallenavnet "Turbo" for sin fenomenale arbeidskapasitet.

JOHN LLOYD CBE er skaperen av TV-programmet QI (Quite Interesting) og mannens om utformet The News Quiz (som Nytt på nytt er inspirert av) og Født på solsiden for radio, og Not the Nine O'Clock News, Spitting Image og Sorte Orm for fjernsyn.

John Lloyd og John Mitchinson har blant annet skrevet bestselgeren En ytterst interessant bok om alt du ikke vet. Inntil da var de legendariske for sin uvitenhet om dyrenes verden.

John Mitchinson, QIs reserachleder, har vært både bokselger og forlegger og tatt seg av så forskjellige forfattere og kunstnere som Haruki Murakami, The Beatles og en dame som strikket med hundehår.