Fortellinger fra Sahara av Sanmao (Ebok)
Ebok

Fortellinger fra Sahara (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.16 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stories of the Sahara
ISBN/EAN: 9788281695245
Kategori: Romaner
Omtale Fortellinger fra Sahara

Forfatter, eventyrer, pioneer. Sanmao ble født i kina i 1943 og vokste opp i Taiwan. Hun reiste rundt i Spania, Tyskland, Kanariøyene og Latin-Amerika før hun flyttet til Sahara med sin spanske mann som drev med dykking og var undervannsingeniør. Hun ble viden kjent i Taiwan og Kina da hennes første bok Fortellinger fra Sahara kom ut i 1976. Etter det gav hun ut mer enn 20 bøker frem til sin tragiske selvmordsdød i 1991.

Fortellinger fra Sahara inviterer oss inn i Sanmaos usedvanlige liv i ørkenen. Hennes opplevelser med kjærlighet og tap, frihet og fare, alt skrevet med en fortellerstemme som er like inspirerende som den er tidløs.

I en periode der Kina var i ferd med å se ut over sine grenser, hjalp Sanmo til med å fyre opp under millioner av menneskers forestillingskraft og inspirerte en hel generasjon. Du finner ikke en kvinne i Taiwan som ikke har lest Sanmao. Likevel har ikke denne ikoniske forfatteren vært særlig tilgjengelig i vesten inntil nå. Sanmao skrev hele livet, men det er Fortellinger fra Sahara som har blitt stående som hennes mesterverk, der hun blander fiksjon og dokumentar på et vis som har blitt så velkjent i vår egen virkelighetslitteratur i det siste.

Til toppen

Andre utgaver

Fortellinger fra Sahara
Bokmål Innbundet 2020
Fortellinger fra Sahara
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Sanmao (eg. Chen Ping, 1943–1991) var en forfatter, eventyrer og pioner. Hun ble født i Kina, men vokste opp på Taiwan. Sanmao reiste rundt i Spania, i Tyskland, på Kanariøyene og i Latin-Amerika før hun flyttet til Sahara med sin spanske mann, som drev med dykking og var undervannsingeniør. Hun ble viden kjent på Taiwan og i Kina da hennes første bok Fortellinger fra Sahara kom ut i 1976. Etter det gav Sanmao ut mer enn 20 bøker frem til hun i 1991 døde i et tragisk selvmord.