Helvetes engler (Innbundet)

Hells Angels MC Norway

Forfatter:

Marcel Leliënhof (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 379
Illustratør: Leliënhof, Marcel
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281693210
Omtale Helvetes engler

Dette er en spesiell utgave av boken 'Helvetes engler' hvor det kun er 200 eksemplarer til salgs. Boken er bundet inn i ekte skinn og den har svarte bokkanter. Selve boken ligger i en spesiell håndlaget eske. I esken finner du også et fotografi tatt av Marcel Leliënhof. Det er et originalt inkjet print, produsert fra original billedfil og printet på Museo papir. Det finnes fem ulike motiv, men det er en overraskelse hvilket motiv dere får.

Til toppen

Andre utgaver

Helvetes engler
Bokmål Innbundet 2014

Flere bøker av Hugo Lauritz Jenssen:

Anmeldelser Helvetes engler

«Med boken Helvetes Engler har vi fått en unik norsk referanse til det myteomspunne motorsykkelmiljøet Hells Angels … Det vitner om en våken og bevisst fotograf med mye solid faglig selvtillit når det endelige resultatet er så kjemisk fritt for visuelle klisjéer, billige poenger og fantasiløse lettvintheter … En fotograf som til gangs viser at han er en proff og helhjertet dokumentarist til fingerspissene. Han dokumenterer nøkternt og samtidig med varme, uten å romantisere og kokettere … Med kjærlighet for den gode fortellingen og solid dokumentarfotografi i tillegg kan det bare bli full pott. Boken er her. Helvetets Engler venter på deg. God tur!»

Maria Lundberg, Foto.no

Til toppen

Om forfatter

Hugo Lauritz Jenssen f. 1962) er journalist og forfatter. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og skriver jevnlig portretter og featureartikler for blant andre Dagens Næringsliv og D2. Jenssen har skrevet et titalls bøker, blant andre Kunstenes veivisere - om vinnerne av Anders Jahres Kulturpris (2012) og den brageprisnominerte Høyblokken. En bygningsbiografi (2013).