Hytteboken (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 255
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281690721
Kategori: Fritid og underholdning
Omtale Hytteboken

Ingen har flere hytter enn oss nordmenn. Og aldri har vi det travlere enn når vi er der. Bilen skal pakkes, senger skal res, det skal fyres i peisen, smøres swix på ski og solkrem på barn, nyskapende måltider skal tilberedes på én kokeplate, sikringer skiftes, terrasser måkes, påskeegg males, vegger beises, båten stoffes, vanntanken fylles og doen tømmes. Det skal spilles, leses - ja til og med skrives bøker: Hyttebøker. For å bøte på dette og øke kvaliteten på vår fritid, har Atle Nielsen laget Hytteboken. Den er ferdig utfylt, morsom, nyttig, lærerik og interessant. Den er akkurat det du og hytta har lengtet etter. Her finner du alt fra fakta om plagsomme dyr som gjerne holder til i nærheten av hytter til quiz, lister og kryssord. Hundrevis av sjeldne fotografier pryder sidene, sammen med krimnoveller og tidenes beste sitater.

Til toppen

Anmeldelser Hytteboken

«Du skal slite for å finne en morsommere bok enn denne å ta med på hytta! Hytteboken er først og fremst full av humor, nostalgi og tidsfordriv … og noen fabelaktige historiske bilder … Les, lær og le!»

 
Hyttemagasinet

«Hvorfor har ingen kommet på denne glitrende ideen tidligere?»

 
Trønder-Avisa

Til toppen

Om forfatter

Atle Nielsen (f. 1956) har lang fartstid som journalist, forfatter, quizmaster og artist, og han har utgitt en rekke bøker for både barn og voksne.