Pakistan av Anatol Lieven (Ebok)
Ebok

Pakistan (Ebok)

et besværlig land

Forfatter:

Christian Rugstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 6.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pakistan
Oversatt av: Rugstad, Christian
ISBN/EAN: 9788281692749
Kategori: Debatt
Omtale Pakistan

Pakistan - et besværlig land er en svært velskrevet og informativ dokumentarbok om dette komplekse og ofte misforståtte landet. Forfatteren Anatol Lieven kombinerer omfattende historiske kunnskaper og grundig analyse med hundrevis av intervjuer med pakistanere vi vanligvis ikke hører noe fra -soldater og bønder, landsbymullaer og politikere, rickshaw-sjåfører, forretningsfolk og studenter, blant annet for å vise at mens den pakistanske staten kanskje er svak, er det pakistanske samfunnet umåtelig sterkt.«Uten sammenlikning den mest innsiktsfulle skildringen av Pakistan - en svært viktig bok.» - New York Review of Books«Lieven er en vidunderlig forfatter. Her er skildringer som en romanforfatter kan misunne ham.» - The Times

Til toppen

Anmeldelser Pakistan

«Anatol Lievens analyse av stoda i Pakistan er verdifull lesnad for alle verdsborgarar.....Når boka no kjem på norsk, er det eit kjærkome bidrag til forståinga av eit land som nok ikkje blir mindre viktig i åra som kjem. Eg trur Lievens bok vil verte ståande som ein samtidig klassikar om Pakistan».

Kaja Borchgrevink, Dag og Tid

Til toppen

Om forfatter
Anatol Lieven (f. 1960) er professor i internasjonale relasjoner og terrorismestudier ved King's College i London. Han har tidligere vært journalist i bl.a. Financial Times, BBC og The Times, og dekket Øst-Europa, Russland, Afghanistan og Pakistan. Han har tidligere utgitt bøker om bl.a. Tsjetsjenia og USA.