Sommerboka (Innbundet)

råd og tips til familieferien

Forfatter:

Helena Lindholm (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 128
Illustratør: Lindholm, Helena
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281693708
Omtale Sommerboka

Hvert år gleder fem millioner nordmenn seg til sommerferien. Noen vil reise langt mens andre helst vil være hjemme, far liker kultur mens mor foretrekker natur, enkelte er fulle av planer og ideer, andre er tiltaksløse. Og så var det været, da. Sommerboka er en gøyal og inspirerende bruksanvisning som favner alle familieferiens sider. Her er råd og tips innen reiseliv, matlaging og friluftsliv, og forslag til aktiviteter både inne og ute og på bilveien. Lag de beste sommerfestene, tidenes vannballongkrig, finn badelykken i sjøen, i vannsprederen eller i familiens hjemmelagde spa og få tips til gode sommerbøker og sommerfilmer. I boken finner dere også spennende fysikkeksperimenter, sommerlige oppskrifter og quiz for hele familien! Vi gir dere hundrevis av måter å utkonkurrere telefonen og nettbrettet på!

Til toppen

Anmeldelser Sommerboka

Ukas boktips! 18.06.2016

«Her finnes enkle oppskrifter på ting å finne på med barna i ferien - praktisk samlet på et sted. Her er tips for soldager (vannspreder og fly en drage), regnværsdager (brettspill og lage kafé), biltur-leker (telle biler). Pakkelister for fjell- og telturer - og en veldig fin guide til hva man kan finne på rundt om i landets fylker og de største byene.»

Camilla Norli, VG

Til toppen

Om forfatter

Kjersti Herland Johnsen har hovedfag i historie fra Universitetet i Bergen og har arbeidet i norsk forlagsbransje siden 1998. I dag arbeider hun i Gyldendal. Kjersti bor i Oslo med mannen sin, Alf Roar. De har to barn og en katt som heter Batman. Jul på Himmelfjell hotell er hennes andre roman.