Helvetes engler (Innbundet)

Hells Angels MC Norway

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 379
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281692756
Omtale Helvetes engler

I HELVETES ENGLER tas leseren med på en reise i Hells Angels' historie, med spesiell vekt på etableringen i Norge i 1992 og de forskjellige HA-klubbene som siden den gang har etablert seg her til lands. Bokens hensikt er hverken å forherlige eller å fordømme, men å gi leseren et unikt innblikk i et lukket, omstridt og myteomspunnet mannssamfunn. Fotograf Marcel Leliënhof har fulgt medlemmer av Hells Angels MC Norway gjennom fem år, på turer og treff, i fengsel og frihet, i bryllup og begravelse. Bokens tekster er ved Hugo Lauritz Jenssen.

Til toppen

En engasjerende reise gjennom Hells Angels' historie
Vi menn

Andre utgaver

Helvetes engler
Bokmål Innbundet 2014

Flere bøker av Hugo Lauritz Jenssen og Marcel Leliënhof:

Anmeldelser Helvetes engler

«Med boken Helvetes Engler har vi fått en unik norsk referanse til det myteomspunne motorsykkelmiljøet Hells Angels … Det vitner om en våken og bevisst fotograf med mye solid faglig selvtillit når det endelige resultatet er så kjemisk fritt for visuelle klisjéer, billige poenger og fantasiløse lettvintheter … En fotograf som til gangs viser at han er en proff og helhjertet dokumentarist til fingerspissene. Han dokumenterer nøkternt og samtidig med varme, uten å romantisere og kokettere … Med kjærlighet for den gode fortellingen og solid dokumentarfotografi i tillegg kan det bare bli full pott. Boken er her. Helvetets Engler venter på deg. God tur!»

Maria Lundberg, Foto.no

Til toppen

Om forfatter

Hugo Lauritz Jenssen f. 1962) er journalist og forfatter. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og skriver jevnlig portretter og featureartikler for blant andre Dagens Næringsliv og D2. Jenssen har skrevet et titalls bøker, blant andre Kunstenes veivisere - om vinnerne av Anders Jahres Kulturpris (2012) og den brageprisnominerte Høyblokken. En bygningsbiografi (2013).