Meditasjoner for livets utfordringer av Leah Weiss (Ebok)
Ebok

Meditasjoner for livets utfordringer (Ebok)

Fem trinn til større utholdenhet i krisetider

Forfatter:

Lene Stokseth (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.63 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bhavana - The Thai Secrets of Everyday Resilience
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788281695337
Kategori: Helse
Omtale Meditasjoner for livets utfordringer

I juni 2018 i Thailand ble tolv unge gutter og deres fotballtrener, en tidligere buddhistmunk, fanget i en grotte. Verden fulgte med på den dramatiske redningsaksjonen. Til tross for mangel på mat, vann og oksygen overlevde alle. Det viste seg at de hadde meditert flere ganger om dagen. Eksperter sier at dette hjalp dem til å overleve. Leah Weiss, universitetslærer ved Stanford i USA, trekker på guttenes erfaring samt nevrovitenskap i presentasjonen av de fem enkle trinnene som utgjør den meditasjonen som thai-guttene og treneren deres daglig utførte i grotten. Hun hevder at dette er noe vi alle bør praktisere for bedre å kunne håndtere livets utfordringer, uansett hvem vi er og hvor vi er.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter

Leah Weiss, ph.D., arbeider som forsker, foreleser, veileder og forfatter. Hun underviser i Compassionate Leadership (empatisk ledelse) ved Stanford Graduate School of Business der hun startet det populære kurset «Leading with Mindfulness and Compassion» (Å lede med mindfulness og medfølelse). Hun er hovedlærer ved og en av grunnleggerne av Stanfords «Compassion Cultivation Program» (Dyrk medfølelsen) som ble unnfanget av Dalai Lama.

Weiss har i tillegg til Meditasjoner for livets utfordringer, Fem trinn til større utholdenhet i krisetider (Cappelen Damm, 2020) også utgitt How We Work: Live Your Purpose, Reclaim Your Sanity and Embrace the Daily Grind (HarperWave) – om å utvikle medfølelse og myke lederegenskaper og med forskningsbaserte praktiske råd for finne mening på jobben.www.leahweissphd.com