Norgesquiz (Innbundet)

1814 spørsmål om norsk historie

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 219
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281693128
Kategori: Fritid og underholdning
Omtale Norgesquiz

I Norgesquiz setter Dagbladets radarpar Fredrik Wandrup og Tom Stalsberg dine kunnskaper på prøve i et vidt spekter av temaer og undertemaer, med det fellestrekk at de alle er knyttet til Norge, nordmenn og norsk historie.

Med uangripelig sakkunnskap og glimt i øyet tar de oss med gjennom 200 års historie, spredt over alle tenkelige kategorier og vanskelighetsgrader. Boken dekker samfunnsliv, geografi, politikk, kjente nordmenn, idrett, kultur, begivenheter, krig, fred, flora og fauna ... og mye, mye mer.

Dette er ikke bare enda en quizbok, det er et overflødighetshorn av nyttig og spennende kunnskap om landet vårt.

Til toppen

Andre utgaver

Norgesquiz
Bokmål Ebok 2014
Om forfatter

Tom Stalsberg (f. 1957) er journalist i Dagbladet og har gitt ut en rekke bøker. Han har vært Dagbladets korrespondent i Storbritannia,
og har et hjerte som banker hardt for fotballens hverdagsslitere.

Fredrik Wandrup (f. 1951) har vært journalist i Dagbladet siden midt på 1970-tallet. Han har vært alt fra utenriksreporter til petitskribent, fra featurejournalist til anmelder av bøker, tegneserier, film og musikk. Wandrup har skrevet en rekke bøker, blant andre om Jens Bjørneboe, Olaf Bull, kronprins Haakon og James Bond. Thrilleren Svart poker (2006) var hans skjønnlitterære debut.