Omtale

Tom Stalsberg (f. 1957) er journalist i Dagbladet og har gitt ut en rekke bøker. Han har vært Dagbladets korrespondent i Storbritannia,
og har et hjerte som banker hardt for fotballens hverdagsslitere.

Anmeldelser
I denne boken vil vi bare ha mer. Det er ikke hverdagskost. «VM i fotball 2014» tegner et like storslått bilde av mesterskapet som det tross alt ble til slutt – og samtlige skribenter fanger dramatikken og høydepunktene på en flott måte. Boken fungerer både som en mimrebok og som ren underholdningslitteratur. Du kommer til å savne sommeren 2014 enda mer etter å ha lest denne.
 
Kim Arne Hammerstad, Studvest
"Det er uansett vanskelig ikke å la seg sjarmere av denne boka. Gleden, spenningen og iveren som Pedersen og Stalsberg formidler fra mesterskapet smitter over på leseren. Solstads bidrag er verdt boken alene."
Endre Ruset, Dagbladet
Muntre stunder, tragiske situasjoner, store øyeblikk, tårer og jubel gjenopplever vi. Frydefullt, morsomt og også med litt sentimentale følelser. En slik bok blir du i godt humør av!
Kjell Moe, Kulturspeilet
Bibliografi

2018 - Leilighetsdikt for hjemløse

2014 - VM i fotball 2014

2014 - Norgesquiz

2013 - Quiz med familien

2013 - SOIRÉ Saabye seksti

2012 - Quiz med familien

2012 - Quiz på hytta

2006 - Kulturquiz

2005 - To esler i Blackpool