Skap en bærekraftig drømmegarderobe (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202602093
Kategori: Helse
Omtale Skap en bærekraftig drømmegarderobe

Finn din personlige stil og få mer ut av klærne du allerede har – til glede for deg selv og miljøet!

Nina Skarra er en av våre fremste moteskapere. Hennes tidløse design med fokus på kvalitet og bærekraft har blitt lagt merke til over hele moteverdenen. Med denne boken vil hun inspirere deg til å finne din egen personlige stil og bli en mer bevisst forbruker med færre innkjøp og feilkjøp. Nina hjelper deg på vei med sin fagkunnskap om stil, kledelige snitt og farger, og gir tips om hvordan du kan gjenkjenne kvalitet og miljøvennlige tekstiler.

Gjennom Ninas «skaprens» rydder du for å finne din personlige stil i ditt eget klesskap, og komiker Else Kåss-Furuseth har stilt hele den elleville garderoben sin til disposisjon for å vise hvor lett og morsomt det kan gjøres. Underveis viser Nina deg hvilke plagg som skal være med videre og hvordan du kan kombinere dem, hvilke plagg som bør gå videre til andre og hva du skal investere i fremover.

Å skape en bærekraftig drømmegarderobe handler om å tenke nytt ­– ikke kjøpe nytt!

Til toppen

Anmeldelser Skap en bærekraftig drømmegarderobe

Bok om den bærekraftige drømmegarderoben 04.10.2019

(...) Boken er delikat og luftig, med fine bilder av Bjørn Opsahl. (...)

(...) Nina Skarra har lest både eldre og nyere rapporter fra inn- og utland om klesforbruket vårt og konsekvensene for miljø og helse, og bygger mye på sin egen erfaring som motedesigner med fokus på bærekraft. (...)

(...) For om du tar deg tid til å dykke inn i garderoben og bli bedre kjent med det som allerede er der og ta lærdom av de tingene som du har fått mye bruk ut av og som har gitt deg mye glede – så kan du også handle bedre neste gang du faktisk trenger noe nytt. Så ja til mer kunnskap om hvordan å bruke klærne bedre! (...)

Tone Skårdal Tobiassen, Tekstilforum

Til toppen

Om forfatter
Nina Skarra er en av våre fremste norske moteskapere. Hennes tidløse design med fokus på kvalitet og bærekraft har blitt lagt merke til over hele moteverdenen. Skarra er den første skandinaven som har vist kleskolleksjonene sine på Mercedes Benz New York Fashion Week, og hun erinternasjonalt anerkjent for sine gallakjoler, og for kolleksjoner med florlett, skjør silke, kombinert med den tykke, røffe fiberen fra ull.