Nina Skarra
© May Langhelle

Nina Skarra

Nina Skarra er en av våre fremste norske moteskapere. Hennes tidløse design med fokus på kvalitet og bærekraft har blitt lagt merke til over hele moteverdenen. Skarra er den første skandinaven som har vist kleskolleksjonene sine på Mercedes Benz New York Fashion Week, og hun erinternasjonalt anerkjent for sine gallakjoler, og for kolleksjoner med florlett, skjør silke, kombinert med den tykke, røffe fiberen fra ull.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Anmeldelser

(...) Boken er delikat og luftig, med fine bilder av Bjørn Opsahl. (...)

(...) Nina Skarra har lest både eldre og nyere rapporter fra inn- og utland om klesforbruket vårt og konsekvensene for miljø og helse, og bygger mye på sin egen erfaring som motedesigner med fokus på bærekraft. (...)

(...) For om du tar deg tid til å dykke inn i garderoben og bli bedre kjent med det som allerede er der og ta lærdom av de tingene som du har fått mye bruk ut av og som har gitt deg mye glede – så kan du også handle bedre neste gang du faktisk trenger noe nytt. Så ja til mer kunnskap om hvordan å bruke klærne bedre! (...)Tone Skårdal Tobiassen, TekstilforumSkap en bærekraftig drømmegarderobe

Bibliografi

2019 - Skap en bærekraftig drømmegarderobe

2017 - Nina Skarra Strikkebok