Laura Lippman

Omtale

Laura Lippman (f. 1959) debuterte i 1997 med kriminalromanen Baltimore Blues. Hun har vunnet mer enn 20 priser for sine romaner, blant annet en Edgar, og er blitt hyllet for sine pirrende og velskrevne spenningsromaner som tar pulsen på samtiden. Hun er utdannet journalist og har skrevet for bl.a. New York Times og Washington Post. Hennes mange bestselgere er oversatt til en lang rekke språk. Hun bor i Baltimore og New Orleans sammen med sin familie.

Bibliografi

2018 - Brent av solen

2010 - De døde vet

2009 - De døde vet

2009 - En usynlig rød tråd

2008 - Offer uten navn

2004 - En usynlig rød tråd

2001 - Offer uten navn