Per Roger Lauritzen
© Privat foto

Per Roger Lauritzen

Omtale

Per Roger Lauritzen (født 1956) er fra Sandefjord og bor i Asker. Han har utgitt et stort antall bøker om turliv og natur, de fleste illustrert med egne bilder, og har gjennom sitt mangeårige arbeid i DNT og nå i NAF fartet mer rundt i landet vårt enn de fleste. Han er en ettertraktet foredragsholder.

Anmeldelser
En vakker, innbundet bok som er rikt illustrert med flotte bilder av norsk natur sett fra et kajakkperspektiv (...) Her får du mye bra innhold for pengene, og ikke minst mange gode tips til egne turer i årene som kommer.
Edmund Mongstad, Padling
Bibliografi

2019 - Først ned hele Glomma?

2019 - Med vekslende hell langs Sørlandskysten

2017 - Norges beste padleturer

2015 - Tusen Padleturer

2011 - Norwegian mountains

2010 - Norwegian fjords

2005 - Grensesømmen

2005 - Jotunheimen

2005 - Norges grense

2004 - Sognefjellsveien

2000 - Hytter over alle hauger

1999 - Hyttene i Rondane

1999 - Hyttene i Rondane

1998 - Hyttene på Hardangervidda

1997 - Hyttene i Jotunheimen