God mat hele uka (Innbundet)

Forfatter:

I boka inspireres du til å lage velskmakende retter til alle dagene i uka - fra enkle halvtimesretter og gode, grønne middager til fristende fredagskos og trasisjonelle søndagsklassikere. Og dessuten flere søte fristelser. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 304
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281695122
Kategori: Mat og drikke
Omtale God mat hele uka

Lise Finckenhagens mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskriftene på en enkel og god måte, har gjort henne til en av landets mest folkekjære kokker. I denne boken finner du 130 av folkets favoritter – for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger – fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det ryddet rikelig med plass til Finckenhagens søte fristelser.

Til toppen

...utrolig mye spennende og fargerik mat.
Per A. Borglund, Mat fra Norge

Flere bøker av Lise Finckenhagen:

Anmeldelser God mat hele uka

Lise byr på nytelser fra mandag til søndag

«Lise byr på nytelser fra mandag til søndag ... God mat hele uka inneholder utrolig mye spennende og fargerik mat med inspirasjon fra hele verden.»

Per A. Borglund, Mat fra Norge

Til toppen

Om forfatter
Lise Finckenhagen (f. 1976) begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste innslag i VG og NRK Nitimen. Finckenhagen har solgt over 100 000 kokebøker i Norge!